مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خانه

عرض ادب و احترام آیا میتوان خودرویی رو قرارداد کرد و مبلغ و ثمن معامله رو خانه ای را که از طرف خریدار خودرو به نام فروشنده در همون قرارداد خودرو نوشته میشه نوشت به این صورت که نام خریدار و فروشنده در مبایعه نامه خودرو نوشته میشه و در قسمت ثمن معامله خانه ای رو که به نام خریدار هست با مشخصاتش نوشته میشه و خریدار و فروشنده و شهود امضا میکنن توضیح اینکه خودرو دو ماه پیش به خریدار داده شده با تمام مدارک و وکالت نقل و انتقالم به نامشون زده شده بخاطر رابطه آشنایی و الان میخوایم قراردادی بنویسیم و ثمن و نحوه پرداخت پول خودرو رو این گونه بنویسیم آیا میشود چنین قراردادی را تنظیم کرد و آیا قانونی هست این قرارداد یا به گونه دیگری انجام دهیم
تشکر از جواب وکلا

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قانونی است و خریدار خانه هم وکالت برای تنظیم سند و سایر امور مربوط به انتقال را بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید قرارداد معاوضه را تنظیم نمایید یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ثمن قراردادی می تواند خانه باشد