مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین

با سلام و خستا نباشید
پدر من یک منزل به متراژ260 متر و با سندشش دانگ دارد که قرار شد120 متر از حیاط پشتی که راهش جدا میباشد را به من بدهد تا من خانه درست کنم و آن 120 متر را با نوشتن قرار داد در بنگاه به نام من بزند میخواهم بدانم میشود پدرم با نوشتن قرارداد و امضای برادرهایم به عنوان شاهد آن 120 متر را به من بدهد طوری که من در آینده از لحاظ مالکیت آن 120 متربا برادرانم به مشکل برنخورم و برادرانم در آینده نتوانند ادعای مالکییت آن 120 متر را نکنند؟؟و یا در آینده از لحاظ فروش ملک به مشکل برنخورم؟؟؟چه نوع قراردادی بنویسیم بهتر مطمئن تر هست؟؟و اینکه در قرار داد بنویسیم پدرم آن 120 متر را به عنوان ارث به من داده یا با تعیین مبلغی معیین زمین به من واگذار شده ؟؟ممنون از لطفتون و شرمنده که سوالاتم زیاد شد

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم مبایعه نامه بنویسید و شاهد هم برادرهاو خ‌اهر

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
همراه پدر به دفتر ثبت اسناد مراجعه کنید و با ذکر مشخصات زمین از ایشان بخواهید آن را به شما صلح کند با این کار هیچکس نمی‌تواند مدعی حقی شود ضمنا بعد از پدرتان از اموالی که به نام ایشان هست باز هم به نسبت سهم تان ارث میبرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید صلحنامه تنظیم کنید.
یا اینکه مبایعه‌نامه تنظیم کنید و در آن پدرتان ثمن معامله را ابراء کند.
اگر پدرتان در خصوص اموال خود بین فرزندان تقسیم نامه تنظیم کند معتبر است و بدین روش نیز در آینده مشکلی پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که صلح‌نامه در این خصوص تنظیم گردد.