مشاوره حقوقی رایگان - ملک و املاک

با سلام بنده مشکلم را در 22 مهر بشرح ذیل مطرح کردم ولی جوابها متقاعد نکرد
زیرا همسایه ای که ملک مارا تصرف کرده نسبت به ملک خودش سند دارد لیکن نسبت به ابعادی که از ما تصرف کرده سند ندارد تا ما برای ابطال سندش اقدام کنیم و به نوعی غصب کرده
عمارت پدر بزرگ بنده هم فاقد سند مالکیت میباشد
لطفا مجددا مطالعه و بنده را راهنمایی کنید
تصرف زمین توسط همسایه
با سلام
بصورت خلاصه عرض کنم ملک پدر بزرگمان را از سایر وراث در شهرستان خریداری کردیم و در مراحل دریافت سند متوجه شدیم همسایه ما که سند مالکیت دفترچه ای دارد حدود 10 متر از ملک مارا تصرف کرده و نسبت به ابعاد تصرفی سند مالکیت ندارد و این ملک را به همین صورت به خریدار جدید فروخته و شخص خریدار نیز اقدام به دریافت سند تک برگ نموده
1_آیا اداره ثبت بابت صدور سند تک برگ با توجه به مغایرت ابعاد زمین با مساحت سند می‌توانسته سند تک برگ صادر کند؟ آیا دچار تخلف شده و می‌توانم از از طریق بازرسی پیگیر شوم
2_با توجه به اینکه خریدار جدید تصرف عدوانی نکرده میتوانم بر علیهش شکایت کنم؟
لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما فاقد وصف کیفری و دارای جنبه حقوقی و می‌توانید رفع تصرف عدوانی را با استناد به تصرفات سابق خود و تصرفات لاحق متصرف اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک شما تصرف شده می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید و اگر نسبت به 10 متر سند اخذ شده دعوای ابطال سند مطرح کنید.
به هر حال موضوع شما نیاز به توضیحات بیشتری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تصرف نکرده نمی توانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دعوای کیفری نمیتوانید مطرح کنید.نیاز به بررسی بیشتر است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر تصرف نکرده نمیتوانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تصرف نکرده نمی توانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

اگرتصرف نمی‌کنید تحت عنوان تصرف عدوانی این شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوای ابطال سند نسبت به 10 متر را در داگاه به طرفیت خریدار مطرح کنید و البته ایشان میتوانند به عنوان جلب ثالث فروشنده را وارد رسیدگی کند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

طبق ماده 22 قانون ثبت، مالک کسی است که سند به نام اوست و اماره تصرف اقوی از سند که دلیل مالکیت است نیست بنابرین تا مادامی که سند ایشان به قوت خود باقیست دعوی شما بی اثر می ماند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طاهرا وصف حقوقی دارد اما بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دعوای کیفری نمیتوانید مطرح کنید.نیاز به بررسی بیشتر است.