مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

ملک موروثی که از پدربزرگمان به ارث رسیده شخصی که در حال احداث بنا میباشد مدعی است که وکالت دارد و با همان وکالت نیز پروانه ساخت دارد وکالت را از طرف پسر عمویان که فقط از طرف خانواده خودشان وکالت دارد پروانه را به نمایندگی از ما گفته بدون اذن اجازه از خانواده ما الان ما نیز شکایت از شریک سازنده و پسر عمویمان رو کرده ایم پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شد که نتیجه به صلح و سازش نرسید و زمان زیادی در شورای حل اختلاف میباشد و هم اکنون سازنده ملک شریک پسرعمویمان شکایت نموده هم اکنون ک پرونده تجمیع شده و در صورت ارجاع به قاضی نتیجه چگونه خواهد در حالی که ملک در ساخت با مدارک موجود و انحصار وراثت ، موروثی از پدربزرگمان میباشد ممنون میشیم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اطهارنظر دقیق مستلزم بررسی دقیق مستندات و مدارک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن پاسخ صریح باید جزییات پرونده شما بررسی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادن پاسخ صریح باید جزییات پرونده شما بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اطهارنظر دقیق مستلزم بررسی دقیق مستندات و مدارک است.