مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

سلام. ر.ر هستم در سال90 دو قطعه ملک خریدم که تصرف کردند شکایتی تنظیم و به دادگاه ارایه دادم تحت عنوان تصرف عدوانی در سال93 دادگاه رای داد که متن شکایت اشتباه بوده و باید جعل شکایت میکردم اینکار هم کردم طبق استعلامات جعل بودن مدارک متهمین اثبات شد الان هفت سال پرونده دست هر موقع مراجعه میکنم میگه پرونده بردم خونه مطالعه کنم من هم همینطور بلاتکلیف موندم اصلا متهم رو احضار نمیکنه به دادگاه تو این هفت سال دوبار امدن فقط گفته ملک و از کی خریدید راهنمایی کنید توان گرفتن وکیل هم ندارم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اتهام جعل اثبات شده باید متهمین را احضار وتفهیم اتهام کنند ولذا باید از طریق ریس مجتمع قضایی موصوع تعلل در تعیین تکلیف پرونده گزارش بدهید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
هفت سال مدت زیادی برای رسیدگی پرونده با این شرایط می باشد. توصیه می شود از طریق ریاست مجتمع پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اینکه در مورد پرونده ای در طی مدت 7 سال دادگاه هنوز حکم صادر نشده باشد. امکان ندارد علت را از رئیس مجتمع قضایی بپرسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سلام ر.ر اوقات دادرسی در اختیار دادگاه است بهتر از از طریق مقام ارشد مجتنع قضایی موضوع را پیگیری نکید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
ابتدا موضوع را از سرپرست مجتنع پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
میتوانید به دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادستان یا رئیس مجتمع موضوع را پیگیری کنید اگر فایده ای نداشت می توانید دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید