مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

سلام خسته نباشید
پدر بزرگ من حدود 40سال پیش یه خانه داشته تو روستا که بعد از مهاجرت ب شهر مخروبه شده و هیچ نو مدرکی نداشته که ادعایی مالکیت این خانه رو داشته باشه و پدر بزرگ من 20سال پیش فوت شده بعد عموی من بعد فوت پدر بزرگم خانه رو بازسازی کرده و با استشهاد محل و شورا سند مالکیتو به اسم خودش زده ما هیچ نو مدرکی نداریم که ثابت کنه این ملک مال وارثین است میتونم با شاهد کاری پیش ببرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شکایت نمایید و با معرفی دو نفر شاهد می توانید ادعای خود را اثبات نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شکایت کنید و به شهادت شهود استناد کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

ظاهرا تنها دلیل اثباتی شما شهادت شهود است و طرح دعوا کنید امکان داره نتیجه بگیرید و بتونید سند مالکیت رو ابطال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به شهادت شهود امکان شکایت وجود دارد ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت نمایید و شهادت شهود را جز ادله اثباتی خود ارائه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با استناد به شهادت شهود ابطال سند را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با استناد به شهادت شهود ابطال سند را بخواهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به شهادت شهود استناد نمایید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد