مشاوره حقوقی رایگان - بی اطلاع بودن راننده

سلام خسته نباشید من راننده هستم دوست برادرم بیل مکانیکی دارد زنگ من زد گفت چکش بیل برام ببر رفتیم ببریم بیست عدد گونی گردو و چهار تا گونی قهوه هم داشت من بی اطلاع از قاچاق بودن وسایل البته صحاب کالا سند بیل مکانیکی و قراداد که اون منطقه کار می کرده دارد من راهنمایی بکنید مرسی تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام باید ثابت کنید بی اطلاع بودید. نیاز به کمک گرفتن از وکیل دارید.
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید
و امکان مصادره خودرو وجود دارد مگر ... جهت مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بی اطلاع بودن را ثابت کنید