مشاوره حقوقی رایگان - کالای قاچاق

سلام وقت بخیر .... من راننده شوتی بودم ، مقداری لوازم خانگی معادل 60 میلیون تومان تعزیرات حکومتی ازم گرفته، ماشینم هم توقف کردن ،،،، تعزیرات گفته چون مدارک ماشین به نام خودمه و ارزش بارم بالای 10 میلیون تومان است ماشینم به نفع دولت مصادره میشود ،،،، میخواستم بپرسم آیا از لحاظ قانونی اگر وکیل بگیرم میتونه کاری کنه که ماشینم مصادره نشه و قیمت گذاری بشه و به خودم بفروشنش ؟ البته دفعه اولم است و هیچ گونه سوء سابقه ای هم ندارم .... ممنون میشم اگه کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خودتون می توانید موضوع را پیگیری کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به بررسی و توضیحات ببشتر دارد لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مدارکتان بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد.در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .شخصا اقدام نمایید