مشاوره حقوقی رایگان - حمل کالای قاچاق

سلام من و برادرم با دو تا ماشین از یک نفر بار زدیم که معلوم شد کالای قاچاق و مارو گرفتن پرونده ی برادرم با اعتراف باربری باعث شد حساب صاحب بار بسته شد و صاحب بار مجبور شد بیاد و اعتراف بکنه و ماشین برادرم آزاد شد پرندمون زیر نظر دو تا قاضی بود و قاضی من صبر نکرد تا اعتراف صاحب بار بیاد و پرونده رو مختومه کرد و من رو متهم کرد و من تجدید نظر زدم و مستندات پرونده و اعتراف هارو اضافه کردم چقدر احتمال داره در تجدید نظر من برنده شم..

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

قابل پیش بینی نیست
بستگی به دلایل و دفاعیات شما دارد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

قابل پیش بینی نییت،بسته به دلایل و دفاع شما دارد.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، به احتمال قوی به نفع شما خواهد بود اما باز هم بستگی به دفاعیات شما و نظر قضات دارد .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی ک دلایل مورد قبولی داشته باشید. و لایحه ای بدید ک خیلی خوب بتونید موضوع رو برای قضات روشن و شفاف کنید چون هر طرف هر دوی شما یک نفر است. احتمال تجدید نظر در رای وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد لایحه دفاعیه مسجلی داشته باشید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل پیشینی نیست ولی با توجه به توضیحات شما امکان موفقیت شما زیاد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به دلایل و دفاعیات شما دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دلایل ومدارک موثر در روند پرونده است