مشاوره حقوقی رایگان - حمل کالای قاچاق

سلام
من ماشین نیسان دارم،که شخصی گفته یک ماشین چوب درخت بید دارد و برای آن جابجا کنم،ایا اگر جنگل بانی یا نیرو انتظامی جلو من را بگیرند صاحب بار جریمه میشود،یا من یا ماشین من جریمه میشویم،
چون گفته هر اتفاقی افتاد کاری با شما ندارند،میخواستم مطمئن شوم
با تشکر،

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند.
امکان بروز مشکل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بارنامه داشته باشید برای شما مشکلی پیش نمیاد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر ثابت کنید بار مال شما نبوده و از فعل مجرمانه خبر نداشته اید چیزی متوجه شما نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم اگر همکاری و اطلاع شما ثابت شود ماشینتان بنفع دولت ضبط میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

صاحب ماشین مسئولیت دارد و همچنین صاحب بار

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما قرارداد ببند و در آن قید کن کلیه مسيولیت های قانونی بار بر عهده صاحب بار می باشد
ضمنا میتوانی قبل از حمل بار از سازمان جنگلها سوال کنی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً راننده خودرو مسئولیت دارد مگر خلاف آن ثابت گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نیز در این جرم شریک خواهید بود و خود شخص شما و ماشین شما در این راستا به مشکل برخواهید خورد و امکان توقیف خودروی نیسان شما توسط نیروی انتظامی و ضابطین دادگستری وجود خواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت کنید بار مال شما نبوده مشکلی نیست