مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام وقت بخیر من یک راننده خاور هستم،یکماه پیش بار مواد شوینده و نوشابه انژی زا از تبریز به تهران بار زدم ولی بنده که از همه چیز بی خبر ماشینم رو تو خود تبریز ماموران نیروی انتظامی نگاه داشتن گفتن این بار قاچاق هست، عزیزان من هم توضیح دادم بار برای یکی دیگه هست و خود رییس نیروی انتظامی هم تایید کرد و برای قاضی تعزیرات نوشتن که دستور بدند تا صاحب بار رو برن بگیرند بیارن ولی قاضی تعزیرات دستور نمیده، مگه من راننده رو میشناسم نه کسی دیگه، اگه هم کسی دیگه صاحب بار هست خود راننده بره بیاره، اینجا صاحب بار اطراف کنه که این بار قاچاق برا اون هست، من بیخیال راننده بشم، عزیزان الان صاحب بار نمیاد شما بگین من چیکار کنم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در حال حاضر صرفا تقاضای خود را کتبا مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب لایحه تاکید کنید که صاحب بار شخص دیگری است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طی لایحه ای احضار صاحب بار را درخواست نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طی لایحه ایی مفصل تقاضای خودرو اعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر بارنامه داشته باشید ، صاحب بار مسئولیت خواهد داشت
ولی اگر بارنامه نداشته باشید خود شما باید صاحب بار را در دادگاه حاضر نمایید . و باید درخواست کتبی ، خود را به دادگاه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به موجب لایحه تاکید کنید که صاحب بار شخص دیگری است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طی لایحه ای احضار صاحب بار را مطالبه کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به موجب لایحه ای تاکیدنماییدکه صاحب بارشخص دیگری می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما خود مرتکب جرم حمل کالای قاچاق شده اید در این راستا باید ناآگاهی خود نسبت به قاچاق بودن کالا را اثبات کنید هر چند که جهل به قانون رافع مسئولیت نیست