مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها و افزایش سه برابری صاحبخانه

عرض ادب بنده سه سال که سال اول قرارداد در املاک ثبت کرده بودیم و مبلغ 380 اجاره میدادم و در دوران کرونا سال بعد 480 میدادم و متاسفانه نرفتیم املاک برای تمدید چون گفت من هزینه املاک نمیدم و دو سال بدون قرارداد و توافقی با صاحب خانه اجاره میدادم ولی این سال و به دلیل کرونا و افزایش اجاره ، اجاره اصلی که 480 تومن بوده رو گفت 580 که من با یه وام همه اجاره رو دادم بهش و دیروز بعداز دوماه اجاره گرفتن (برج 7 شروع قرارداد بوده) مبلغ 1میلیون 600 تومن از اون پرداخت کلی که دادم (((برای تمام اجاره ماهیانه 580 تومن)))کم کرده و باقیو ریخته حسابم و میگه از این ماه باید 800 بریزی یا تخلیه کن (میگه قرارداد نداریم نمیتونی شکایت بکنی و اذیتت میکنم تا خودت راضی به رفتن بشی یا اجاره بدی)
منم شرایط پرداخت ندارم
کجا مراجعه کنم و چکار میشه کرد ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برای ایشان اطهارنامه از طریق دفاتر خدمات قصایی ارسال و به مصوبه کرونا استناد و اجاره را تمدید نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اظهارنامه ارسال و به مصوبه کرونا استناد و اجاره را تمدید نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار نامه ارسال کنید به مصوبه کرونا استناد و طبق مصوبه اجاره را تمدید نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با واریز اجاره بها و استناد به مصوبه ستاد کرونا نسبت به تمدید اقدام نماییدد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنامه ارسال و به مصوبه کرونا استناد و اجاره را تمدید نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر مدت قرارداد تمام شده است به صورت توافقی عمل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه ارسال کنیدطبق مصوبه ستاد کرونا اجاره تمدید میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای موجر مبنی بر تمدید قرارداد اجاره با افزایش 20 درصد ارسال نمایید و مبلغ 20 درصد اضافه را به حساب ایشان واریز نمایید. و