مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام خسته نباشید دوست من وامهایی به اسم من گرفته ومن هم امضاکردم ولی یکی ازوامها وارد حساب من شده و دیگری به حساب برادرشون واریزشده.ومن متوجه شدم باتوجه به کدورت ممکنه ایشون واموپرداخت نکنن.برای همین اگه تعهدمحضری ازشون بگیرم که وامهاروپرداخت کنن برامن مشکلی پیش نمیاد.واینکه وامهاشونوباپارتی بازی وفاکتورالکی گرفتن .من چکارمیتونم بکنم که وامهاگردن من نیفته وبانک ازمن مطالبه نکنه باتوجه به اینکه سفته ازمن بانک گرفته .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار نامه محضری بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید اقرار نامه محضری اخذ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اقساط پرداخت نشود شما مسئول پرداخت خواهید بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر اقساط پرداخت نشود شما مسئول پرداخت خواهید بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام دوباره پرونده به شعبه بدوی ارسال شده است و شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید