مشاوره حقوقی رایگان - وام به اسم شخص دیگری برای خودم

سلام، من میخوام یه وام به اسم شخص دیگری برای خودم بگیرم، ضامن رو هم خودم میارم، میخواستم یه تضمین به بنده خدا بدم که مطمئن باشه که پرداخت میکنم، چکار کنم، تعهد ثبتی بدم یا سفته بدم، ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقرارنامه ای در دفاتر اسناد رسمی در خصوص تنظیم کنید و سفته ای من باب حسن انجام کار به ایشان داده و این مورد را در متن سفته و همینطور اقرارنامه نیز قید کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید ضمانت نامه بانکی بدهید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ناچارا به درخواست آن شخص باید عمل کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین که شما ضامن هستید کفایت میکنه چون اگه پرداخت نکنید بانک کاری با او ندارد از شما طلبشو میخاد.
یه قرارداد پرداخت کل وام به شما و پرداخت اقساط از طرف شما را بنوسید تمام

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید و چک با سفته بدهید.
توجه داشته باشید خرید و فروش وام غیر قانونی است.