مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام وقت بخیر یکی از اقوام می خواهد به اسم من وامی دریافت کند و خود ضامن من شود برای اینکه در آینده مشکلی برای من پیش نیاید من باید چه کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید یک قرارداد محکم وتخصصی بین شما تنظیم شود که برای تنظیم قرارداد که امری تخصصی است وکیل باید اظهارنظر کند لذا از طریق سایت همی می توانید درخواست ثبت کنید یا رزرو مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه میشود برای جلوگیری از توقیف اموال شما بعلت عدم پرداخت اقساط توسط ایشان چک یا سفته برابر اصل وسود تسهیلات بعنوان ضمانت از وی اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یلتم در آینده برای شما مشکل ایجاد خواهد شد
زیرا وام گیرنده شما هستید و شما مسئولیت پرداخت اقساط وام را خواهید داشت و تنطیم قرارداد و
توافقات بین شما ، ارتباطی به بانک ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید چک یا سفته بگیرید و چک و سفته را بدهید علاوه بر وام گیرنده شخصی معتبر امضاء کند.
در صورتی که وام گیرنده اقساط را پرداخت نکند بانک علیه شما اقدام خواهد کرد، اگر ضامن فوت کند بانک شما را به عنوان وام گیرنده می شناسد و علیه شما اقدام خواهد کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در دفترخانه از وی یک اقرارنامه دریافت تعهد محضری بگیرید مبنی بر پرداخت اقساط وام در صورت موفق بودن قابل پیگیری است و حتی می توانید برای اطمینان سفته ضمانت دریافت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید سندی تنظیم شود مبنی بر اینکه مطابق مقررات وام به شکل صوری به نام شما گرفته شده است و در واقع گیرنده حقیقی وام ایشان هستند و پرداخت اقساط از همان ابتدا به عهده ایشان است که یا به شکل کسر از حقوق یا به شکل پرداخت دیگر صورت پذیرد و حتماً قید بفرمایید که بابت اقساط این وام هیچگونه ادعایی علیه شما چه در حال در آینده از ناحیه ایشان وزن آیه وراثت و قائم مقام آنها قابل پذیرش نیست از نظر حقوقی باید کلمه ابراء قید شود و همچنین زمانی که پرونده وام تشکیل شده است و شماره وام مشخص شده است در آن زمان از این عبارت استفاده شود از نظر حقوقی ایراد و اشکالی نداشته باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر کاری کنی اخرش مشکل پیش میاد ولی راههایی هست که باید وقت مشاوره حقوقی بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میتونید تامین مکفی مثل سفته بگیرید یا جک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

 باسلام شما هر ضمانتی که بگیریددر نهایت در مقابل بانک شما ابتدا مسئول هستید