مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. ساعت حدود 11 شب بنا به شرایط اورژانسی گرفتگی لوله فاضلاب با شخصی در سایت آگهی که اقدام به درج آگهی لوله بازکنی نموده بود تماس گرفته ابتدا نام و مشخصات وی و آدرس و اینکه انجام کار و پرداخت هزینه باید منوط به ارائه فاکتور رسمی باشد اعلام نمودم که ایشان خود رامعرفی و آدرس قانونی شرکت و دفتر خدماتی خود را در ..... .و دادن فاکتور را برای فردا اعلام نمودند. پس از اعزام کارگر و انجام کار بمدت 10 دقیقه، مبلغی معادل 3 برابر حد معمول 5000.000 ریال از اینجانب طلب که با عدم قبول آن ، نرخنامه ای جعلی با مهر اصناف به اینجانب نشان داده و مجبور شدم با تخفیف مبلغ 4.000.000 ریال را بصورت کارت بکارت پرداخت نمایم . لذا جهت پیگیری موضوع و اخذ فاکتور با آن آقا تماس که دیگر جواب تلفن را ندادند. نهایتا فردای آنروز جهت استعلام ادرس و پیگیری موضوع به آدرس داده شده مراجعه که اشتباه بود و به ناچار به اصناف بندرعباس مراجعه که عنوان شد هویت و مشخصات واحد صنفی مجهول و همچنین مبلغ زیادی گرفته شده است. این در حالی است که با پیگیری از اصناف و سامانه 124 نیز بعلت عدم احراز هویت اصلی و آدرس واحد صنفی اعلام شده، امکان برخورد صنفی نیز فراهم نگردیده است حالا چگونه میتوانم بعنوان کلاهبرداری و کیفری شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری ارائه دهید اما بعید به نظر میرسد که به نتیجه برسیداز طریق دادخواست حقوقی زودتر به نتیجه می رسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری ارائه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید شکایت نمایید تحت کلاهبرداری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ سوال شما طولانی است و در اینجا امکان پاسخ نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید یا با تامین دلیل می توانید دادخواست مطالبه خسارت و...مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری کلاهبرداری ارایه بنمایید