مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام
من یه گوشی موبایل از طریق سایت درج آگهی فروختم . طرف بیشتر پولو کارت به کارت کرد و یه مقدار نقدی داد و گوشیو گرفت. شب کارتم مسدود شد فردا بعد از مراجعه به بانک و پرس و جو گفتن یه کسی از ارومیه پول به کارت شما زده از شما شکایت کرده و حساب شما رو مسدود کرده.در صورتی که من تهران هستم.الان چند تا موضوع هست اولا من تهران بودم و اون طرف ارومیه بوده کسی هم که از من گوشی خریده اومد حضورا تتمه پولو داد و رفت من عملا اون طرف رو نه دیدم نه میشناسم نه معامله ای باهاش داشتم.دوما طرف کل حساب منو مسدود کرده و به جز پولی که به حسابم ریخته شده بقیه موجودی خو مم مسدود شده.من کل کارای شخصی و کار و کاسبیم با اون حسابه و الان همه حساب کتابام ریخته بهم. از طرفی هم میگن تا وقتی پرونده به تهران نرسه کاری نمیشه کرد. لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به مرجع مسدود کننده حسابتان مراجعه نمایید و پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کلاهبرپاری بوده است
و شما باید به مرجع توقیف کننده حساب ( پلیس فتا یا دادستانی )
در ارومیه مراجعه نمایید و اثبات نمایید که شما کلاهبرداری را انجام نداده اید و خود شما هم زیان‌دیده هستید

و چون پول به حساب شما واریز شده است شما باید پول شاکی را مسترد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر علت مسدودی را میدانید از شعبه بانک درخواست کنید تا بعد از رفع مشکل ، عدم مسدودی بزنند . برای بعد مسافت درخواست نیابت قضایی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در این موارد کلاهبرداری صورت می‌گیرد شما باید در دادگاه حاضر شوید واز خود دفاع کنیدچون پول به حساب شما واریز شده است شما باید پول شاکی را مسترد نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از طریقه شعبه مسدود کننده حساب پیگیری کنید و دلایل و مدارک جهت دفاع از خودتان ارائه کنید تا اثبات بی تقصیری شما محرز شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از طریق مرجع مسدودی حساب پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا از کارت سرقتی به حساب شما پول واریز شده به هر حال یا بتید حضوری پیگیری کنید یا منتظر ابلاغ باشید در سامانه ثنا قوه قضاییه حتما ثبت نام نمایید