مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باعرض سلام و خسته نباشید. بنده از 16 مهرماه 1392 در شرکتی مشغول به کار هستم از 1آذر1400شعبه اصفهان شرکت به شخص جدیدی واگذار شد با توجه به اینکه در مدت این 8سال برا بنده هیچ مبلغی تحت عنوان پایه سنوات پرداخت نشد و همچنین با یک حساب سرانگشتی 160روز مرخصی نرفته دارم که مبلغی برای آن پرداخت نشده اکنون کل حقوقی که شرکت برای من حساب کرد 28میلیون شد درحالی که با حسابی که بنده کردم 37میلیون تومان میشود با چه مدارکی باید به اداره کار بروم تا به حقوق خودم برسم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و فیش های واریزی حقوق شما و پرداخت حق بیمه شما نشان دهنده این است که 8 سال مشغول به کار بوده اید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام همین که ثابت شود رابطه کار بین شما بوده اداره کار بررسی خواهد کرد