مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک شراکتی

با سلام و خسته نباشید پدر بنده یک دستگاه آپارتمان سه طبقه شراکتی با دو عموی من دارند بعد از فوت ایشان عموهای من حاضر به فروش ملک شراکتی نمیباشند آیا من میتوانم با برادر و مادرم از ایشان شکایت کنیم و سهم خود را بفروشیم؟ و اگر اینطور است به چه اداره ای باید مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و سپس درخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح کنید تا ملک در مزایده به فروش برود و سهم هر شریک پرداخت بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا درخواست افراز اگر نشد فروش مشاع

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید و در صورت ادم افراز درخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح کنید