مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک شراکتی

من و خانمی به طور سه دانگ برابر خونه ای خریدیم.
این خانم اصرار به فروش خونه دارد اما مشتری هم برای او فعلا ندارند.. این خونه تا 15 مرداد مستاجر دارد.
الان این خانم میگهوید من میخواهم خونه رو خالی کنم تا راحت فروش برود.
این خونه ماهی یک تومن قسط دارد که تا حالا با کرایه پرداخت میشد.
من میگویم خونه رو خالی نکنیم و بگذاریم تا زمانی فروش میرود مستاجر قسط آن رو پرداخت کند ولی این خانم قبول نمیکنند و میگوید حتما باید خالی بشود.
شاید این خونه تا سال دیگر و چند ماه دیگر فروش نرود، تکلیف قسط آن که به طور مساوی بین ما می افتد چیست؟
چرا من باید یک سال قسط خونه رو از جیب خودم بدهم چون ایشون قصد فروش دارد؟
من میتونم با خالی کردن خونه مخالفت کنم و بگویم با مستاجر بفروشیم؟ از نظر قانونی آیا چنین اجازه ای دارم؟
بدون این که ایشون تهدید کند که میروم و مزایده میگذارم و چون من هم موافق فروش هستم و فقط میگویم به خاطر اقساط با مستاجر بفروشیم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در ملک شراکتی هر چیزی باید حتما با توافق طرفین باشد. و. ..