مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک شراکتی

با سلام
من دو شریک در ملک تجاری دارم برای فروش و اجاره با هم مشکل داریم
چطور میتونم سهمم رو بفروشم؟
در ضمن سهم من از همه کمتره ده درصد

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام. باتوجه به اختلاف شراکت شما میبایست به دادگاه حقوقی مراجعه کنید ودر صورتی که ملک موضوع شراکت قابل تقسیم باشد دادخواست تقسیم مال مشاعی راتقدیم میکنید در غیر این صورت و قابل تقسیم نبودن, ملک مشاع به فروش گذاشته شده و به نسبت سهم تان بهای آن را دریافت خواهید کرد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام به وکیل مراجعه کنید چرا که بین سرقفلی و ملکیت تفاوت فاحش وجود دارد