مشاوره حقوقی رایگان - امور ملکی

باسلام. 4سال پیش یک خانه مناسب ساخت پیدا کردم و مبایعه نامه کردم به نام خودم
تا زمان تحویل و سند نصف مبلغ رو جور کردم و بقیه اش رو از داییم گرفتم قرار شد من زمین رو چند طبقه بسازم و از سودش نسبت به پولی که به من داده بدم به اون یک کاغذ دادم و نوشتم از بابت مبایعه نامه این پول رو به من داده
من با اطلاع ایشان با یک نفر سرمایه گذار حرف زدم و دو نفری هم پول گذاشتیم هم کار کردیم شبانه روزی تا دو ساله تموم شد و من 3 دانگ وکالت به نام ایشان تنظیم کردم
ما دو نفره نزدیک به 3 میلیارد خرج کردیم اون هم به غیر از کار خودمان
دوتا از واحدها رو هم پیش فروش کرده بودم تا کم نیارم
یک سال پیش وقتی به داییم گفتم از واحدها فروختم گفت پول لازم هستم 400میلیون دادم بهش
الان اومده میگه من در موقع خرید نصف مبلغ حیاط رو دادم باید هرچی که ساختمون میارزه بدی به من
رفته شکایت کرده انتقال مال غیر کرده
همه چی رو انکار میکنه ( اینکه خبر داشته با یکی دیگه برا ساخت شریک شدم )
فقط صحبتش اینه من 50 درصد هرچی هست میخوام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ولی شکایت فروش مال غیر نتیجه ای نخواهد داشت.
دائیتون نسبت به مبلغی که پول داده میتواند طبق توافق ادعا داشته باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر فاقد وصف کیفری است مدارک شما قابل بررسی می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر فاقد وصف کیفری است و فروش مال غیر نیست باید توضیحات بیشتری بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به نظر فاقد وصف کیفری است نیاز به بررسی بیستر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دروددفاقد وصف کیفری است و فروش مال غیر نیست باید توضیحات بیشتری بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به نظر فاقد وصف کیفری است نیاز به بررسی بیستر دارد