مشاوره حقوقی رایگان - ملک شراکتی

سلام بنده یک زمین کلنگی با سهم سه دانگ سه دانگ با شخصی شریکم و قرار بود بسازیم و خاکبرداری هم کردیم اما در حال حاضر بابت بقیه کارا شریکم‌ نمیاد و برای جدا شدن نه سهم میفروشه و نه میخره باید چی کنم که جدا بشیم یا سهمشو بردارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ابتدا از طریق اداره ثبت اسناد درخواست افراز آن را به نمایید در صورت عدم افراز از طریق دادگاه دستور فروش آن را تسلیم نمایید در مزایده می توانید شخصاسهم ایشان را نیز خریداری نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،درخواست افراز دهید،در صورت عدم افراز دستور فروش بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست ، افراز ملک مشاع را در اداره ثبت مطرح نمایید و با گرفتن نامه عدم افراز ، درخواست دستور فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح نمایید تا ملک توسط کارشناس قیمت گذاری بشود و سپس به مزایده گذاشته بشود و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش بدهید.