مشاوره حقوقی رایگان - معامله زمین

با سلام خدمت کارشناسان محترم
یکی از آشناهای ما پارسال زمینی خریداری کرده که پس از 5 ماه شخصی اومده ادعا کرده که زمین برای ایشون هستش و فروشنده زمین
قولنامه رو جعل کرده در صورت درست بودن ادعای ایشون تکلیف خریدار چه خواهد شد آیا به پولش می رسه و آیا می تونه از فروشنده خسارت بگیره؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ادعای شخص درست باشد خریدار می تواند دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهد.
با عنوان فروش مال غیر نیز می توان شکایت کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود زمین برای مالک واقعی است اگر جعلی صورت گرفته باشد تحت شرایطی قابل دریافت خسارت است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اثبات شود زمین مستحق اللغیر درامده خریدار می تواند دادخواست استرداد ثمن معامله وغرامات را مطالبه نماید هم چنین شکایت کیفری فروش مال غیر مطرح کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که ادعا صحیح است، میتوانید دادخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد ثمن به نرخ روز دهید. البته به لحاظ کیفری نیز قابل پیگیری است. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر واقعا چنین باشد زمین متعلق به ان شخص است و خریدار میتواند بر اساس ان ابطال مبایعنامه و مطالبه ضرر و زیان بدهد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام خریدار میتواند ابطال مبایعه نامه و استردادثمن به نرخ روزدهد و میتواند فروش مال غیر نیز شکایت کند جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خریدار میتواند بر اساس ان ابطال مبایعنامه و مطالبه ضرر و زیان بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات شود زمین مستحق اللغیر درامده خریدار می تواند دادخواست استرداد ثمن معامله وغرامات را مطالبه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت اثبات ابطال معامله و دادخواست مطالبه ثمن و خسارات را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله دادخواست ابطال معامله و مطالبه ثمن و خسارات نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که فروشنده مالک بوده است یا خیر و جعل اثبات بشود
و درصورتی که فروشنده مالک نباشد ، شما باید هم شکایت کیفری فروش مال غیر را مطرح نمایید و هم دادخواست مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز و خسارت را اقامه نمایید