مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن بسته پستی

سلام و خسته نباشید وقتتون بخیر ، اینجانب در سال 98 یک بسته پستی حاوی سند مالکیت خانه داشته ام که به دلایلی نتوانستم آنرا تحویل بگیرم حالا بعد از 2 سال مراجعه به پست ، می‌گویند سند شما مشخص نیست کجاست و هیچ مسئولیتی را تقبل نمی‌کنند، لطفن راهنمایی کنید که چکار کنم .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره بازرسی یا حراست اداره پست بصورت مکتوب شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پست بایستی پاسخگوی شما باشند و از خسارات قانونی براید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در این خصوص اقدام حقوقی کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره بازرسی یا حراست اداره پست بصورت مکتوب شکایت نمایید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
شما میتوانید به اختیار خویش از طریق زیر یکی از موارد زیر اقدام نمائید؛
1- طرح شکایت کیفری.
2- طرح دعوای حقوقی که با تنظیم دادخواست محقق میشود.
3- بازرسی و حراست اداره پست.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اصولا مامورین پست با سهل انگاری پاسخ میدهند و قاعدتا مرسوله های مرجوعی در بایگانی همان شعبه یا شعبه اصلی نگهداری میشود. بهتر است با توجه به اهمیت مرسوله موضوع را از طریق بازرسی همان شعبه یا شعبه مرکزی پیگیری نمایید. در صورت عدم نتیجه شکایت کیفری مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پست مسئول میباشند و باید پاسخگو باشند