مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن بسته پستی

سلام
از طریق استان فارس به مقصد تهران یه بسته ارسال کردم ارزش محموله بیش از 45 میلیون تومان هست. بسته به تهران رسید اما متاسفانه پس منطقه 19 تهران گفت بستتون مفقود شده
و چون بسته ای که فرستادم بیمه نشده و هیچ اطلاعی از بیمه پستی نداشتم به خاطر همین بیمه نکردم و پست مقصد هم زیر بار مسئولیت نمیره حجم بسته وزن بسته هم بزرگه و امکان گم شدنش وجود نداره
پست مبدا هم بدون اینکه از من سوال کنه قیمت بسته چقدره تو مشخصات رهگیری که برام پیامک کرده نوشته فاقد ارزش هست که من دقت نکردم و فرم انصراف از بیمه هم بهم نداد
فاکتور فروش و خرید بسته رو دارم و پست مبدا هم بسته رو که باز کرد شکل بسته رو داخلش دید که کاملا سالم و اکبند بود چیکار کنم گیج شدم

پاسخ ها :

مفقود شدن بسته پستی گم شدن بسته پستی بسته پستی