مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام
آیا بعد از بازنشستگی کارمند از فیش حقوقی فرد بازنشست شده حکم اجرای احکام کسر میگردد یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر دین مربوط به خود بازنشسته باشد بله منعی ندارد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام توجه کنید که اگر دین مربوط به خود شخص بازنشسته باشد ، در اینصورت اگر بازنشسته دارای زن و فرزند باشد ، یک چهارم حقوق وی قابل کسر است و اگر دین مربوط به خود شخص بازنشسته نباشد ، در اینصورت قابل کسر نمی باشد