مشاوره حقوقی رایگان - شناسایی اموال محکوم علیه

با سلام. حکم محکومیت در اجرای احکام بوده ولی اموالی از ایشان یافت نشده. محکوم علیه ساکن شهر دیگری هست. آیا راهی برای شناسایی اموال ایشان و توقیف آن از طریق ثبت اسناد وجود دارد؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام تنها را استعلام می باشد

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

اگه اجرای احکام برای ثبت و بانک مرکزی نامه بنویسه اگه مالی داشته باشه اینطوری پیدا میشه

ایمان نادعلی نیا

ایمان نادعلی نیا :

استان :

با سلام با داشتن کدملی می توانیید از اداره ثبت استعلام بگیرید یا همه حسابهای بانکی متهم را سریعا توقیف کنید از طرفی ممکنه متهم اموال ثبتی نداشته باشه و اموال خود را با اسناد عادی خریداری کرده باشد که در این صورت کار شما سخت می شود و نیاز به پیگیری میدانی دارید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

برای ادامه عملیات اجرایی ، نیابت قضایی به محل اقامت محکوم علیه درخواست بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام . خود شما باید اموالی از محکوم علیه شناسایی کنید و به اجرای احکام اطلاع دهید . و می توانید از اجرا احکام درخواست استعلام از بانک مرکزی و راهنمایی و رانندگی را بخواهید
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
از دادورز بخواهید از اداره ثبت اسناد و املاک کشور، راهور ناجا و بانک مرکزی استعلام بگیرد.