مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام توسط پدر بازنشسته

با سلام و خسته نباشید. آیا پدر که بازنشسته ی بانک صادرات با دریافتی خالص 3600000 تومان است، میتواند ضامن من شود؟ می خواهم قبل از مراجعه ی حضوری با این شرایط، اول بدانم اگر امکانش است که ایشان به بانک مراجعه کنند.

پاسخ ها :

ضامن شدن پدر بازنشسته برای دریافت وام ضامن شدن کارمند بازنشسته شرایط ضامن شدن بازنشستگان ضامن کسر از حقوق بازنشسته شرایط ضامن برای ضمانت وام ضمانت وام توسط پدر بازنشسته ضمانت وام ضامن وام ضمانت ضامن وام