مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده اجرای احکام

سلام و عرض خسته نباشید حضور وکلای گرامی.
امکان انتقال پرونده اجرای احکام از استانی به استان دیگر وجود دارد؟
یا مطالبات اقساط و دریافت مهریه و نفقه در اجرای احکام دادگاه محل زندگی زوجه انجام شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان احرای حکم در استان دیگر میسر نیست مگر انکه مرجع احرا کننده حکم با صدور نیابت قضایی در استان محل اقامت شما از ان مرجع بخواهد که نسبت به وصول سکه ویا نفقه اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر امکان ندارد مگر قاضی به حوزه قضایی دیگری ، نیابت قضایی بدهند و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اموال در جای دیگر وجود داشته باشد یا محکوم علیه در حوزه قضائی دیگر باشد ، با درخواست نیابت پرونده به حوزه دیگری ارسال می‌شود.