مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از مردی که اموالش رو بنام بقیه میزنه

سلام من همسرم دو تا ماشین داره و هردوشون رو بنام برادر و پدرش زده من چطور میتونم مهریم رو ازش بگیرم چطور ثابت کنم ک اموال برا همسرمه واسه پدر برادرش نیست درضمن خودشون با یکی ماشینا کار میکنه ک از دومشه کار اصلیش ارایشگریه ک تو سند ازدواج قید شده آرایشگر. میگه ک نمیتونی چون میرم دادگاه و میگم هیچی ندارم قسط بندی کنین

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید دلیلی پیدا کنید که نشان دهد معاملاتش صوری یا به قصد فرار از دین است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه تقسیط می شود و شما اگر دلایلی دارید می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را نمایید و اگر اقساط بشود و زوجه اقساط را پرداخت ننماید می توانید حکم جلب ایشان را بگیرید تا زوجه مجبور به پرداخت بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر دلایل محکمه پسندی دال بر انتقال صوری دارید می توانید اقدام نمایید در غیر این صورت قسط بندی میشود و با تعویق در پرداخت می توانید جلب بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه مهریه دهید و در صورت تقسیط شدن در صورت پرداخت نکردن توسط زوج میتوانید جلب کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابد بتوانید دلیلی پیدا کنید که نشان دهد معاملاتش صوری یا به قصد فرار از دین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید صوری بودن انتقالات را ثابت کنید