مشاوره حقوقی رایگان - اجرا احکام

باسلام
من یک پرونده کیفری در شهر دیگری داشتم، حکم قطعی شده و پرونده برای اجرا به اجرا احکام همان دادگاه رفته بود. چند بار به ضامن تماس گرفتن؛ امروز یک پیامک آمد که پرونده شما به اجرا احکام شهر سکونت شما واصل شده.
میخام بدونم حالا چه میشود؟ باید چکار کرد؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
چون رای قطعی شده باید خودتان را به اجرا جهت اجرای مفاد حکم ؛ هر چه که باشد معرفی کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید در غیر اینصورت یا ضامن شما را تحویل می دهد یا وثیقه ضامن ضبط می شود