مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله و فروش مال غیر

سلام. تیر 99 مبایعه نامه ای برای فروش خونه‌م نوشتم و یک قسط پول رو از خریدار گرفتم. چک دوم خریدار پاس نشد و برگشت زدم. در دفترخانه حاضر نشد و عدم حضور گرفتم و دادخواست شکایت رو دادم که تا الان هم در جریانه. در مبایعه نامه فقط جریمه تاخیر لحاظ شده و حق فسخ رو به من نداده. مرداد 1400 خریدار خونه از طریق مبایعه نامه به شخص دیگری فروخته. الان میتونم بعد از شکایت کیفری، قراردادو فسخ کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بیع عقدی لازم است وهیچ یک یکجانبه نمی تواند برهم زند مگر با توافق ک همان اقاله است یا با داشتن حق فسخ مندرج در قرارداد. اگر حق فسخ نداشته باشید فقط می توانید دادخواست مطالبه ثمن والزام به تنظیم سند وتحویل را دهید حال که او فروخته شما می توانید شکایت کیفری فروش مال غیر دهید باارائه مدارک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
اظهار نظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد