مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خرید و فروش

بنده یه خونه فروختم به مبلغ 550 میلیون و مبلغ 280میلیون آن را یه چهار دیواری و مبلغ 270 میلیون آن را یک فقره چک داد که در قولنامه قید گردیده اگر چک پاس نشود معامله یکطرفه فسخ میگردد.و الان نزدیک 23 روز است که چک پاس نشده و جواب گوشی هم نمیده خونه هم خالی از سکنه است.چگونه میتونم معامله را فسخ کنم و خونه را تصرف کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست حقوقی طرح نمایید مبنی بر ابطال مبایعه نامه و فسخ

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیار فسخ فوری است و سریعا باید اقدام قضایی کنید . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مراتب فسخ را طی اظهارنامه بوی ابلاغ وسپس دادخواست تایید فسخ را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دادخواست مناسب تقدیم دادگاه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست فسخ معامله بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهار نامه برای ابلاغ اراده خود مبنی بر فسخ معامله بدهید و بعد دادخواست فسخ معامله بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بدوا اظهارنامه ارائه دهید و اظهارنامه فسخ تنظیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با استناد به گواهی عدم پرداخت چک ابتدا اظهارنامه ای برای خریدار ارسال و فسخ قرارداد را اعلام نمایید . البته متن قرارداد از جهت درج عبارات که معامله را فسخ یا منفسخ قید نموده حایز اهمیت است .
سپس دادخواست تایید فسخ یا انفساخ و استرداد مبیع و مطالبه خسارات مندرج از بابت فسخ را مطرح نمایید .
جهت ارایه راهنمایی صحیح ، تصویر قرارداد را واتساپ نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید