مشاوره حقوقی رایگان - بطلان مبایعه نامه

با سلام
بنده اپارتمانی رو دو سال پیش فروختم و قرار بود مرداد 1402 تحویل بدهم اسانسور زمانبر شد بالاخره در بهمن 1402 چهار واحد تحویل گرفتن یه واحد تحویل نگرفت و تا اردیبهشت امسال مارو سرکار گذاشت و اومد گفت یه چک 7 و8 ماهه میدم تحویل میگیرم ما هم راضی شدیم بعد چک در اذر ماه امسال پاس نشد و گواهی عدم پرداخت صادر شد
حال متن مبایعه نامه به این صورت است
انجام این معامله معلق به پاس شدن تمامی چک های صادر شده از ناحیه خریدار در تاریخ های قید شده میباشد چنانچه هریک از چک ها پاس نشود به مفهوم عدم انجام این معامله میباشد و خریدار میبایست مبلغ 400 میلیون تومان به دلیل عدم انجام تعهد به فروشنده پرداخت کند
حال با این توضیح میتوانم مبایعه نامه رو باطل کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این یک توافق خارج از قرارداد است. بنابراین نمی‌توان عمل اخیر را بر مبنای قرارداد پیش برد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بطلان معامله را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همین شرط را می‌توانید از طریق دادگاه مطالبه نمایید