مشاوره حقوقی رایگان - درباره هبه

سلام خسته نباشید ..اگر کسی قراره که شهودی بیاورد برای اینکه بگوید مثالا من حضور داشتم که این خانم گفته بعد از فوت من این خانه مال دختر خوانده ام باشد اون شاهد حتما باید اسم هبه را جلوی قاضی بیاورد یا اگه فقط بگوید اون مرحوم گفته بعد از من مال اون باشه کفایت می کنه می خواهم بدانم که شاهد حتما باید اسم هبه را بیاورد و اگر جلوی قاضی اسم هبه را نیاورد اون شهادت باطل است یا نه ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مهم اینست که قاضی از حرفها و شهادت شما انچه مدنظر است متوجه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شهود شهادت می دهند و قاضی محترم نظر خود را دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست . شاهد باید هر چیزی که دیده است شهادت بدهد و نه بیشتر