مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف بابت مهریه

ماشینم بخاطر مهریه از طرف ثبت اسناد توقیف شده دو ماه مهریه داره از فیش حقوقی ام کسر میشود چطور رفع توقیف خودرو کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودرو اگر وسیله امرار معاش شما تلقی گردد جز مستثنیات محاسبه و رفع توقیف شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماشین رفع توقیف نمیشود مگر اینکه ثابت کنید از طریق ماشین امرار معاس میکنید و جز مستثنیات دین قرار بگیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه وسیله امرار معاش باشد جزء مستثنیات دین به حساب می آید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خودرو مستثنیات نیست مگر وسیله امرار معاش باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر وسیله امرار معاش شما باشد و اثبات شود میتوانید در غیر این صورت خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر وسیله امرار معاش باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ماشین رفع توقیف نمیشود مگر اینکه ثابت کنید از طریق ماشین امرار معاس میکنید و جز مستثنیات دین قرار بگیرد