مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسر

سلام،من 28ساله ازدواج کردم و2فرزند27و22سال دارم بعد از چندسال متوجه شدم همسرم اعتیاد به تریاک داره با هر مشکلاتی که بود بخاطر آبرو گذروندم سال 83همسرم بخاطر حمل مواد3سال زندان بود خلاصه ما همچنان با اختلاف و دعوا بخاطر اعتیاد زندگی کردیم تاسال 96 بخاطر خطای همسرم به دادگاه رفتم و تقاضای طلاق دادم که نیومد و با وساطت بزرگترها دوباره برگشتم تازگیها متوجه شدم همسرم بجز شربت و قرص و هرازگاهی تریاک شیشه هم مصرف میکنه وبخاطر مصرف شیشه از لحاظ رفتاری خیلی بد شده نمیدونم چکار کنم و خسته از کارهای همسرم میخام بازم جدا بشم ولی میدونم دادگاه نمیاد و زیربار مصرف شیشه نمیره لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست طلاق به دلیل عسروحرج مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دوباره دادخواست طلاق به علت عسر و حرج یا شروط 12 گانه مندرج در عقد نامه را مطرح نمایید
و درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح کنید و ..