مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند زمین خریداری شده توسط فروشنده

با سلام و احترام. سال قبل زمینی بصورت قولنامه ای از یک بنگاه خریده ام (بنگاه صاحب آن زمین بود) که تمامی وجه آن پرداخت شده است. قرار بود پس از پرداخت وجه سند زمین که همینک در حوزه شهری نیست و تفکیک نشده (زمین دارای سند می باشد) بنام بنده ثبت شود. متاسفانه هر روز فروشنده قول چند روز بعد را می دهد یا گاها در دسترس نیست.(در قولنامه تاریخی برای تنظیم سند نیامده)
اینک که برای تنظیم الزام به سند اقدام کرده ام، متوجه شده ام که شماره ثبت اصلی و فرعی زمین در قولنامه جابجا خورده است. و با این مشخصات ثبتی که در قولنامه آمده زمینی وجود ندارد، ولی اگر شماره ثبت اصلی و فرعی در قولنامه جابجا شود، همان زمینی هست که بنده خریده ام. (هنگام خرید زمین دوشاهد در پای قول نامه امضا زده اند).
لطفا راهنمایی بفرمایید الان باید چکار کرد و با این شرایط باز می توان به زمین دست یافت؟ یا فروش مال غیر میشود؟ متشکرم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دعوی اثبات مالکیت و احراز وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید با جلب نظر کارشناس برای تعیین حدود زمین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به فروشنده مراجعه نمایید و مبایعه نامه را تصحیح نمایید
و اگر فروشنده حاضر تصحیح مبایعه نامه نشود شما میتوانید شکایت
کیفری فروش مال غیر را
مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دعوی اثبات مالکیت و احراز وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توافق نسبت به اصلاح پلاک فرعی و اصلی اقدام نمایید در صورت عدم اقدام ناحیه فروشنده می توانید طی اظهارنامه رسمی موضوع را رسماً ابلاغ و در نهایت امر باید دادخواست الزام به حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی جهت نقل و انتقال موضوع معامله را درخواست نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست احراز وقوع بیع و تنظیم سند رسمی ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام به فروشنده مراجعه نمایید و مبایعه نامه را تصحیح نمایید و اگر فروشنده حاضر تصحیح مبایعه نامه نشود شما میتوانید شکایت کیفری فروش مال غیر را مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید