مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه نقل و انتقال سند زمین

سلام ، بنده زمینی را قبل از آماده شدن سندش به صورت قولنامه ای فروختم و پس گذشت حدود دو سال سند آن آماده شد و به شخصی که فروختم اعلام کردم و ایشان رفتند آنرا اخذ کردند و سپس بنده به ایشان وکالت فروش بلا عزل جهت نقل وانتقال سند را دادم که آنرا بنام خود کنند ، ولی خریدار ادعا کرده که باید شما هزینه نقل وانتقال را بدهید و بنده زیر بار نرفتم و گفتم سند بعد از دو سال بدست شما رسیده و الان قیمت زمین بالا رفته هزینه انتقال بالا می رود و چرا من بدهم . به نظر شما چه باید کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون شما مکلف بوده ابد که بلافاصله بعد از تنظیم مبایعه‌نامه سند را انتقال بدهید و علت تاخیر در انتقال سند ، آماده نبودن سند بوده است پس هزینه انتقال سند بر عهده شما است مگر در مبایعه‌نامه خلاف آن را شرط کرده باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه نقل و انتقال برعهده فروشنده است مگر اینکه در مبایعه نامه شرط شده باشد که این هزینه ها بر عهده خریدار است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک مفاد و شروط قرارداد می باشد می بایست مطابق آن عمل نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هزینه نقل و انتقال علی الاصول به عهده فروشنده است مگرداینکه جور دیگه ای توافق کرده باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه‌نقل و انتقالات سند بر عهده فروشنده است مگر انکه شرطی خلاف ان در قرارداد شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید هزینه انتقال سند بر عهده شما می باشد مگر آنکه شرطی خلاف آن صورت گرفته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید که تمام هزینه‌های نقل و انتقال بر عهده فروشنده خواهد بود مگر این که در قرارداد مبایعه‌ نامه به نحو دیگری شرط شده باشد و قید شده باشد که تمام هزینه‌های نقل و انتقال بر عهده خریدار باشد که در این صورت فروشنده هیچ تکلیفی در این رابطه از لحاظ قانونی نخواهد داشت.