مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام برای ملکی که قبلا خریده بودم طبق مبایعه نامه به داوری مراجعه و رای الزام ب تنظیم سند و .. را گرفتم به اجراییات مراجعه کردم و چون مالک انجام نمیدهد لذا اجراییات بمن گفتند خودت انجام بده و سپس هزینه های اداره جات مربوطه قابل وصول از،مالک میباشد
سوالم این است من که به علت بیماری نمیتوانم کارهای اداری را انجام دهم آیا اگر وکیل بگیرم یا به شخصی بسپارم که کارهای اداری مرتبط را انجام دهد آیا این هزینه هم جزو هزینه های قابل وصول از،مالک میباشد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا به این سوال به شکل جامع و کامل پاسخ داده شده است.