مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

ساختمانی نوساز که برای پایان کار مراجعه کردم میگن عقب نشینی دارد و کل سرمایه من از بین می‌رود در این حال تکلیف من با شهرداری چیست راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی مجوز گرفته باشید شهرداری نمی تواند چنین ادعایی مطرح کند مگر اینکه بدون مجوز یا خلاف ساخته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام . بدون مجوز ساختمان ساخته شده باشدمکلف هستید که عقب نشینی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بر خلاف پروانه ساختمانی تخلفی صورت گرفته باشد شهرداری می تواند ممانعت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما جواز ساخت گرفتید م ییتوانید شکایت نمایید.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما طبق پروانه ساخت ، و نقشه مورد تایید شهرداری ، خانه را ساخته باشید ، شهرداری مکلف است که به شما پایان کار را پرداخت نماید جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید