مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام
ایا زوجه ای که در مدت عقد ، نه به محل اقامت زوج می آید و نه جواب زنگ و پیام گوشی را می دهد ( حق حبس ندارد ) و حتی مقدمات عروسی رو فراهم کرده ام اما حاضر به عروسی نیست مصداق عدم تمکین زوجه است یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زوجه با کره نیس و رابطه زناشویی برقرار شده است می توانید دادخواست الزام به تمکین تقدیم نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه باکره باشد می تواند به حق حبس استناد کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر حق حبس ندارد مصداق عدم تمکین زوجه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
می توانید دادخواست تمکین دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مسکن مستقل با اثاث البیت دارید مصداق عدم تمکین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که حق حبس زایل شده میتوانید عدم تمکین اورا بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک باکره نیست و قبلا رابطه زناشویی داشته اید حق حبس زائل است و میتوانید عدم تمکین ا
ایشان را بخواهید. بهتر است قبل از هر اقدام قانونی از طریق اظهار نامه رسمی ایشان را دعوت ب زندگی نمایید و از اقدامات قانونی بعدی در صورت عدم حضور به ایشان اطلاع دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حق حبس ندارد مصداق عدم تمکین زوجه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست عدم تمکین زوجه را اقامه نمایید مگر زوجه باکره باشد و دارای حق حبس باشد