مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام حدود 40روزه خانمم ترک منزل نموده و به منزل پدرش با دو فرزندم رفته با پادرمیانی بزرگان رفتن به دنبالشان دعوت به زندگی برنگشتند منزل صبح روزبعد دوفرزندم رابه درب منزل مادرم آورد تحویل داد بنده الزام به تمکین کردم در دادگاه حاضر نشد و بعد از ختم دادگاه به دادگاه خانواده مراجعه و اعتراض زدند، تامین خواسته مهریه اعسار پرداخت هزینه کردند بنده یه پراید وسه دانگ ماشین کشنده بصورت شراکت دارم که اجرای احکام مستثنیات دین قرار گرفت و رفع توقیف گردید(شغلم باسابقه بیمه 10یال میباشد) و تا امروز به درب منزل مادرم مراجعه و فرزندان را به خانه پدرش برد و میگوید که برمیگردم سرزندگی منزل درصورتیکه پرونده در دادگاه درجریان میباشد وحدود یک ماه دیگه اولین جلسه دادگاهمان میباشد و میگوید به شرطی که برمیگردم منزل وسایل شخصیم را ببرم و به منزل مراجعه ننمایم درضمن مستاجر میباشم و طلاق هم میخواهم بنظر شما بنده چه بکنم در مرحله اول وسایل منزل را نبرد و بنده را محکوم نماید یا فقط بخاطر الزام به تمکین به منزل بر میگردد تا در دادگاه محکوم نشود و میگوید شما اجازه ورود به منزل را ندارید درصورتیکه حق مسکن را ندارد تکلیف چیست ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال طولانی. لطفا از پنل مشاوره تلفنی در تماس باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مشخصا سوال خود را طرح نمایید اگر منظور جهیزیه می باشد که به استناد فاکتور و سیاهه و یا شهود قابل استرداد می باشد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

یکی از شرایط تمکین وجود مسکن واثاث بیت میباشد که می‌بایست توسط زوج تامين شود ودر صورت عدم تمکین زوجه ناشزه محسوب می‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از شرایط تمکین وجود مسکن مستقل واثاث البیت میباشد که می‌بایست توسط زوج تامين شود ودر صورت عدم تمکین زوجه ناشزه محسوب می‌شود