مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل منزل

بنده همسرم دوسال هست که غیابی طلاق گرفتن. اسباب و اساسیه منزل از قبیل یخچال تلوزیون ماشین لباسشویی رو خونوادم بهم دادن الان میتونم اونا رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به مدارک مالکیت انها بله قابل استرداد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما زوجه هستی که به لیست سیاهه جهیزیه زمان عقد می توانید تمامی اسباب و وسایل را صورتجلسه کنید و تحویل بگیرید و اگر زوج هستید باید با ارائه فاکتور نسبت به دادخواست استرداد اسباب و اثاثیه اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

استرداد جهیزیه را دادخواست دهید حتما باید سیاهه وسایل را داشته باشید اگر در طی زمان وسایل از بین رفته باشد که دیگر چیزی به شما تعلق نمیگرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله لکن باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد مال منقول بدهید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست