مشاوره حقوقی رایگان - زندگی مشترک

سلام خانم بنده 5ساله نامزد هستیم ولي حاضر به زندگی نیست و بنده را محکوم به پرداخت مهریه و نفقه کرده و هنوزم باکره میباشد و به هيچ راهی صراط نیست ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجبور هستید با این شرایط مهریه را پرداخت کنید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

ایشون میتونند با استناد به حق حبس خود درخواست مهریه کنند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه از حق حبس خود استفاده کرده است و باید مهریه را پرداخت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است جدا بشوید . و خود را اذیت ننمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ایشان می تواند نفقه دریافت کند و یا از حق حبس استفاده کند و شما می توانید با ارائه راه حل خود بدون طلاق دادن ازدواج دوم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با هم توافق کنید چاره ای ندارید و نفقه هم باید بدهید به ازدواج مجدد هم معمولا قضات رای نمیدهند

امین سلطانی

جناب آقای امین سلطانی :

در هرصورت ایشان مستحق مهریه هستند ولی شما میتوانید با تهیه مسکن دادخواست الزام به تمکین بدین ود رصوتی که تمکین نکرد مستحق نفقه نیست

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله می تواند از حق حبس خود استفاده نمایید.بهترین راه حل توافق در مورد جدایی است.

یک وکیل

دادخواست الزام به تمکین دهید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

می توانید از دادگاه تقاضای تجویز ازدواج مجدد را بکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
یا باید توافق نمایید یا حقوق مالی را پرداخت کنید به جهت وجود حق حبس تجویز ازدواج هم داده نمی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت ایشان از حق حبسی که قانون برای ایشان در نظر گرفته استفاده می کند و‌ نفقه و مهریه به ایشان تعلق میگیرد.بهترین راه توافق است.

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر با توجه به باکره بودن خانم ایشان میتوانند از حق حبس تا پرداخت مهریه استفاده کنند در صورت نیاز به توضیحات و مشاوره بیشتر لطفا بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید درخواست تجویز ازدواج مجدد نمایید همچنین ایشان حق حبس نیز دارند

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

طبق قانون ایشان حق حبس دارند تنها راه دادخواست الزام به تمکین است

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام می توانید درخواست تجویز اختیار همسر دوم را به دادگاه تقدیم نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام زوجه میتواندازحق حبس خود استفاده نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهترین راه این است یا جهت ادامه زندگی چند جلسه مشاوره بروید یا ایشان را راضی کنید با دریافت مبلغی مقطوع طلاق توافقی بگیرید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام یا طلاق توافقی و یا دادخواست تجویز ازدواج مجدد به دلیل عسر و حرج.

ترمه پوراصغریان

ترمه پوراصغریان :

زوجه میتوانید تا پرداخت کامل مهریه از حق حبس خود استفاده کند

حسن  قيصري نجف آبادي

جناب آقای حسن قيصري نجف آبادي :

سلام
از سیاق نوشته و سوال شما مشخص است که خودتان هم قبول دارید که اهمال کرده اید و با حمل غیر ایمن نردبان باعث تصادف و برخورد موتور سیکلت شده اید. البته شخص موتور سوار هم از باب عدم رعایت فاصله قانونی با خودرو شما به نسبت مقصر بوده که تعیین درصد تقصیر با هیات کارشناسی خواهد بود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زوجه از حق حبس خود استفاده کرده است. شما دادخواست تمکین بدهید و اگر زوجه اعلام نکرد نمی‌آید و حق حبس دارد، سپس شما دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید.

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام شما ابتدا برید اظهارنامه ودادخواست الزام به تمکین بزنید.وتوضخیات بیشتر لازم داشتید . تماس بگیرید.

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

متاسفانه به دلیل حق حبس ایشون میتونن تمکین نکنن بهترین راه اینکه درخواست طلاق بدید و مهریه را نصف کنید البته در خصوص تنصیف اموال حتما با حضورا مشورت بگیرید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
سوال ناقص میباشد .
به صرف نامزدی مهریه و نفقه شامل زوجه یعنی خانم نمیگردد .اگه بعد از عقد باشد چون باکره هست مهریه نصف میباشد و در صورت تمکین کردن نفقه هم شامل وی میگردد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

دادخواست تمکین در بدهید و ماهیانه نفقه را پرداخت کنید تا محکوم به ترک انفاق نشوید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

از حق حبس استفاده کردخ و مجبورید مهریه را پرداخت نمایید