مشاوره حقوقی رایگان - درباره بازنشستگی

با سلام من سن61سال دارم با سابقه 15سال من را بازنشسته نمی کنند و هم اکنون از درد پا و شکستگی ارنج رنج میبرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به نوعی کار افتاده اید می توانید از طریق بیمه درخواست تشکیل کمیسیون کارافتادگی را مطرح و از طریق کمیسیون بازنشستگی پیش از موعد شما بررسی گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بازنشستگی پیش از موعد شما بررسی گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قبلا پاسخ داده شده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق بیمه درخواست تشکیل کمیسیون کارافتادگی را مطرح و از طریق کمیسیون بازنشستگی پیش از موعد شما بررسی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون
مردان با 60 سال سن و کمتر از 20 سال سابقه بیمه ، متناسب با تعداد سال های پرداخت بیمه ، میتواند درخواست بازنشستگی نماید
شما باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید