مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی به خاطر دیسک کمر

سلام من 26سال سابقه در اموزش و پرورش دارم
دیسک کمرم از اول مهر گرفتارم کرده به طوری که راه رفتنم سخت شده و بیشتر اوقات می لنگم و پامو می کشم
دکتر هم گفته کاندید عمل هستم ولی به خاطر عوارض بعدش ترجیح میدم عمل نکنم
می خواستم بدونم ایا با تمدید مرخصی استعلاجی می تونم از کار افتادگی بگیرم و بازنشست بشم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید درخواست دهید تا به کمیسیون ارجاع شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک پزشکی خود را اراىه دهید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کمسیون پزشکی از کار افتادگی را تایید کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
باید در کمیسیون پزشکی مطرح گردد نظرکمیسیون ملاک می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید موضوع در کمیسیون پزشکی مربوطه بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 60 سال سن و حداقل 20 سال سابقه بیمه ، با حداقل حقوق پایه و بیشتر بازنشسته میشوند
مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب ، در کارهای سخت و زیان آور ، بدون شرط سنی بازنشسته میشوند
مردان اگر در کمیسیون پزشکی از کار افتاده محسوب شوند بدون شرط سنی ، بازنشسته میشوند