مشاوره حقوقی رایگان - درمورد استرداد مبلغ رهن به حساب کسی که پول را پرداخت کرده با چک

سلام خسته نباشید. پدرم چند ماه پیش فوت شدن و برای یکی از دوستان منزلی رهن کردند و به عنوان کمک چکی در وجه صاحب خانه صادر کردن که مبلغ چک 100 میلیون میباشد قرارداد تا 20 روز دیگه تموم میشه و مستاجر میگه پول خودم بوده که به حساب پدرتون واریز کردم ولی صحت نداره و کل پول از حساب پدرم پرداخت شده ایا موجر میتونن پول رو به حساب مستاجر واریز کنه یا باید به حساب صادر کننده چک واریز کنه ؟ ایا نیاز هست که اقدامی انجام بدیم و اگر نیاز هست چه اقدامی ؟ ممنون

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به طرفیت موجر و میتاجر دادخواست مطالبه وجه ودیعه و تامین خواسته به استناد مدارک پرداخت ثبت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بر اساس قرارداد اجاره باید عمل شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موجر باید در زمان تخلیه پول را به مستاجر بدهد شما به طرفیت هر دو اقدام به دادخواست مطالبه بدهید و تامین خواسته هم ارایه کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام
اگر موجر اطلاع داشته باشه که پول متعلق به پدر شماست میتونه اون رو به شما پرداخت کنه وگرنه میبایست به مستاجر پرداخت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون پول به حساب مستاجر واریز شده است
، مستاجر مدعی
محسوب میشود و مستاجر باید ادعای طلبکار بودن خود از پدر شما ، را با ادله و مدارک اثبات نماید
و موجر باید پول را به حساب مستاجر واریز نماید
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس بلا فاصله باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و درخواست تامین خواسته مبلغ رهن خانه را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا درخواست انحصار وراثت تقدیمی و سپس مطالبه وجه را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما ابتدا باید قرض را اثبات نمایید در غیر اینصورت اصل بر این است پدر شما بدهکار آن شخص بوده است