مشاوره حقوقی رایگان - وام گیرنده

سلام وقتتون بخیر
سال96 یکی از اشنایان دوستم تحت این عنوان که کپی کارت ملیت رو بیار به عنوان ضامن سوم و هیچ ضمانتی نذار به نام بنده وام گرفتن مبلغ20 میلیون و من به دلیل سن کم ونا اگاهی متوجه این موضوع نشدم.
درضمن ضامن خود ایشان و دادمادشان هستن چک دادند و 6 تا وام به این صورت گرفتند که از من و شخص دیگری را پرداخت نکرده اند مانده وام بنده15 میلیون میباشد از بانک با من تماس گرفتن و خواستن ایشان را ترغیب به پرداخت کنم که جواب تماس نمیدهند (برای بانک هم مشخص است که وام را من برنداشتم) اما ادرس منزل و محل کارشان هست و از نظر مالی مشکلی ندارند خواستم بدونم راهکار چیست؟ هنوز هیچ حسابی مسدود نشده و من میتوانم از ایشان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
با بانک صحبت کنید تا روی چک ها اقدام نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بانک میتواند این مبلغ را از شما به عنوان ضامن دریافت کند در این صورت شما میتوانید به طرفیت انها مطالبه وجه بدهید